Delirium Tremens 33cl

Delirium Tremens 33cl

Bleek blond van kleur, de fijne en regelmatige pareling zorgt voor een fijne, stabiele schuimkraag. De geur is licht moutig, met een flinke touch alcohol, ook ietwat kruidig. Een flinke scheut alcohol ontvlamt als het ware in de mond, die de tong en het gehemelte werkelijk opwarmen. De smaak is ook gekenmerkt door zijn rondheid. De afdronk is sterk, lang en droogbitter. 'Welcome into the world of the Pink Elephant!'  
Delirium Tremens 33cl

Aanbieding gegevens

bij
World of Drinks
Geldig tot
30-06-2018


€ 1,79€ 2,49

World of Drinks

Lange Reke 5, Renesse

Over World of Drinks

Bij The World of Drinks gaat het niet alleen om de beste kwaliteit of prijs, maar vooral ook om het verhaal achter de dranken. Het nuttigen van dranken is een beleving waar ook een stukje kennis bij komt kijken. Het overbrengen van die kennis wordt als belangrijk ervaren bij The World of Drinks. We  brengen onze klanten graag wat bij over het productieproces, ingrediënten, soorten, smaken, de geschiedenis, de herkomst, etc. Er worden dan ook regelmatig proeverijen georganiseerd in de winkels of op locatie, niet alleen voor personeel, maar ook voor de liefhebbers.

Ons assortiment is breed, met wijnen uit alle landstreken en een mooie collectie gedistilleerd. Daarnaast verkopen we de lekkerste koffie en thee, u kunt dus voor iedere gelegenheid bij ons terecht. Of het nu om uw dagelijkse kopje koffie of glas wijn gaat of om een speciale gelegenheid, wij hebben het in huis! Bij iedere vestiging werken productspecialisten om u van advies te voorzien. Ook gaan onze medewerkers regelmatig naar proeverijen en trainingen zodat ze op de hoogte blijven van veranderingen en nieuwe producten. Stel uw vragen dus gerust, wij beantwoorden ze graag!

Contact Gegevens

0111-461267

info@worldofdrinks.nl

http://www.worldofdrinks.nl

https://www.facebook.com/worldofdrinksweb/

@worldofdrinks


Openingstijden

Maandag:
Geslo tot
Dinsdag:
10:00 tot 17:00
Woensdag:
10:00 tot 17:00
Donderdag:
10:00 tot 17:00
Vrijdag:
10:00 tot 17:00
Zaterdag:
10:00 tot 17:00
Zondag:
12:00 tot 17:00