NIEUW! The Glenlivet Captains Reserve 70cl

NIEUW! The Glenlivet Captains Reserve 70cl

Deze nieuwe botteling heeft de naam The Glenlivet Captain’s Reserve meegekregen en is onlangs tijdens het Speyside festival geïntroduceerd. Deze Reserve heeft gerijpt in zowel ex-Bourbon en Sherryvaten, voordat deze 6 maanden gefinisht werd in ex-Cognac vaten.

De Glenlivet Captain's Reserve is genoemd ter ere van Captain William (Bill) Smith Grant, de achterkleinzoon van The Glenlivet grondlegger, George Smith die nog in de 1ste wereldoorlog in Frankrijk gevochten heeft en met Frankrijk een bepaalde band had. Deze whisky is een eerbetoon aan  
NIEUW! The Glenlivet Captains Reserve 70cl

Aanbieding gegevens

bij
World of Drinks
Geldig tot
30-06-2018


€ 34,99€ 42,99

World of Drinks

Lange Reke 5, Renesse

Over World of Drinks

Bij The World of Drinks gaat het niet alleen om de beste kwaliteit of prijs, maar vooral ook om het verhaal achter de dranken. Het nuttigen van dranken is een beleving waar ook een stukje kennis bij komt kijken. Het overbrengen van die kennis wordt als belangrijk ervaren bij The World of Drinks. We  brengen onze klanten graag wat bij over het productieproces, ingrediënten, soorten, smaken, de geschiedenis, de herkomst, etc. Er worden dan ook regelmatig proeverijen georganiseerd in de winkels of op locatie, niet alleen voor personeel, maar ook voor de liefhebbers.

Ons assortiment is breed, met wijnen uit alle landstreken en een mooie collectie gedistilleerd. Daarnaast verkopen we de lekkerste koffie en thee, u kunt dus voor iedere gelegenheid bij ons terecht. Of het nu om uw dagelijkse kopje koffie of glas wijn gaat of om een speciale gelegenheid, wij hebben het in huis! Bij iedere vestiging werken productspecialisten om u van advies te voorzien. Ook gaan onze medewerkers regelmatig naar proeverijen en trainingen zodat ze op de hoogte blijven van veranderingen en nieuwe producten. Stel uw vragen dus gerust, wij beantwoorden ze graag!

Contact Gegevens

0111-461267

info@worldofdrinks.nl

http://www.worldofdrinks.nl

https://www.facebook.com/worldofdrinksweb/

@worldofdrinks


Openingstijden

Maandag:
Geslo tot
Dinsdag:
10:00 tot 17:00
Woensdag:
10:00 tot 17:00
Donderdag:
10:00 tot 17:00
Vrijdag:
10:00 tot 17:00
Zaterdag:
10:00 tot 17:00
Zondag:
12:00 tot 17:00