Öffnungszeit
21 Dezember 2023
Geschlossen - Öffnet 21 Dezember 2023 um 20:00
SamstagGeschlossen
SonntagGeschlossen
MontagGeschlossen
DienstagGeschlossen
MittwochGeschlossen
DonnerstagGeschlossen
FreitagGeschlossen

Über Jeroens Clan

Het grove muzikale zapcabaret van de jaren negentig is terug in een nieuw jasje. Fris, grofgebekt en met gestrekt been. Maatschappijkritische liedjes, vrouwonvriendelijk gebral en patriarchale vunzigheid, maar met een eigentijdse portie kwetsbaarheid. Gelukkig maar. Je mag er dus gewoon om lachen.

Na hun succesvol ontvangen debuutprogramma Tere zieltjes vol snelle scènes, rauwe nummers en nietsontziende grappen komt het cabarettrio Jeroens Clan nu met hun tweede programma Korte Metten. Nóg sneller, nóg rauwer, en nóg nietsontzienderderder. Bram Kroon, Matthias Tuns en Jip de Poorter maken op genadeloze wijze korte metten met zichzelf, elkaar en het publiek op de eerste rij. Huilen doen ze thuis wel.

De pers over Jeroens Clan:'Een bijzondere combinatie van grofgebektheid en onzekerheid […] waarmee ze een eigen geluid toevoegen aan het cabaretlandschap.' – Leidsch Dagblad'Onder het masculiene gebral blijkt veel onzekerheid te schuilen, wat uiteindelijk resulteert in een mooi demasqué.' – Het Paroolwww.jeroensclan.com

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!


Diese Seite teilen: