Öffnungszeit
12 April 2024
Geschlossen - Öffnet 12 April 2024 um 20:00
MittwochGeschlossen
DonnerstagGeschlossen
FreitagGeschlossen
SamstagGeschlossen
SonntagGeschlossen
MontagGeschlossen
DienstagGeschlossen

Über Simon & Garfunkel

Na jaren succesvol op de planken te hebben gestaan met hun theatervoorstelling Simon & Garfunkel Acoustic - Sounds of Silence, komen Jop Wijlacker en Dennis Kolen met een logisch vervolg hierop: The Concert in Central Park ’81; compleet met liveband!

Waan jezelf op de mooie nazomerdag van 1981 in New York, waar bijna 500.000 mensen samenkwamen in Central Park, voor het reünieconcert van Paul Simon en Art Garfunkel. Dit optreden was aanvankelijk bedoeld om geld in te zamelen voor een opknapbeurt aan het park. Echter, door de magische sfeer in het park en de excellente performance van de band, mondde dit concert uit tot een van de grootste en beste ooit.

Met de herkenbare songs zoals Mrs. Robinson, The Boxer, The Sound of Silence, Bridge Over Troubled Water, Wake Up Little Susie en Cecila, maar ook het latere swingende werk Late in the Evening, 50 Ways to Leave Your Lover en vele andere. De liedjes worden ondersteund met mooie beelden en afgewisseld met spraakmakende verhalen. Beleef de sfeer van dit legendarische concert opnieuw!

Muzikanten: Jop Wijlacker, Dennis Kolen, Mark Snijders, Alexander Bergmann, Bas Nuiver, Maarten Ouweneel en Pim Kamp.      www.wijlackerenkolen.nl

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!


Diese Seite teilen: