Renesse Ereignisse Herdenkingsconcert in Watersnoodmuseum
Verfügbarkeit
2 Feb 2020

Inaktiv

14:30 -

Preise

Nicht anwendbar

Über Herdenkingsconcert in Watersnoodmuseum

Senioren Orkest Zeeland geeft zondag 2 februari een speciaal Herdenkingsconcert in het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk. Aanvang concert 14.30 uur, toegang gratis. Aanmelden gewenst, vanwege de beschikbare zitplaatsen. 

Senioren Orkest Zeeland vindt zijn oorsprong in 1980 en is opgericht om de oudere muzikanten van Zeeland de mogelijkheid te bieden om met generatiegenoten hun hobby, het gezamenlijk maken van muziek, uit te kunnen oefenen. De muzikanten hebben over het algemeen hun werkzame leven afgesloten en zijn daardoor in de gelegenheid om overdag op doordeweekse dagen te repeteren en concerten te geven.

Allemaal zijn het muzikanten die al hun hele leven in diverse muziekverenigingen in Zeeland hun steentje hebben bijgedragen en de meeste zijn daarin nog steeds actief. De leden komen uit alle delen van Zeeland. Het orkest staat onder de muzikale leiding van dirigent Tonny de Jong uit Putte.
 
Het Seniorenorkest Zeeland treedt regelmatig op in allerlei verzorgingshuizen, bij activiteiten van ouderenorganisaties en bij verschillende door ondernemers georganiseerde activiteiten. Zondag 2 februari voegen ze het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk toe aan hun lange lijst van locaties waar ze hebben opgetreden. Mis het niet! Kijk voor meer achtergrondinformatie ook op de website van het koor: www.seniorenorkestzeeland.nl