Renesse Ereignisse Mossel Drive Thru voor St.Thuredriht
Verfügbarkeit
1 Aug 2020

Inaktiv

16:00 - 20:00

Preise

Mosselen 2 kg

€ 22.50

Mosselen 4 kg

€ 40.00

Fles witte mosselwijn, Neeltje Jans

€ 6.50

Voordeelpakket "Zeeuws Genieten" (2 personen)

€ 27.50

Voordeelpakket "Zeeuws Genieten" (4 personen)

€ 50.00

Saté (circa 450 gram)

€ 7.50

Über Mossel Drive Thru voor St.Thuredriht

Kom jij ook op zaterdag 1 augustus naar Renesse, om verse Neeltje Jans mosselen op de kop te tikken? Dan zorgen wij voor een unieke beleving voor jou en iedereen die meerijdt in de auto. Plaats hier jouw bestelling en omcirkel de datum alvast in je agenda. De gehele opbrengst van de drive thru gaat naar het goede doel: Stichting Vakantiehuis Thuredriht.

Wie zegt dat autorijden in hartje zomer niet leuk kan zijn?!
Terwijl jij je overheerlijke Zeeuwse mosselen ophaalt, kom je met de auto langs een aantal stoppunten. Dweilband Liever Ier As Tuus staat je bij de ingang op te wachten!
Bij een van de stoppunten kun je een verzoeknummer aanvragen en bij een andere punt een spelletje autoringsteken spelen. Tot slot wordt er een foto van jullie in de auto gemaakt, waarbij het lijkt alsof jullie mosselen aan het vissen zijn op de Oosterschelde. Bij vertrekt ontvang je deze foto als ansichtkaart, leuk om naar familie te sturen!

Bovendien maken de mooiste en leukste versierde bijrijders kans op een van de geweldige prijzen: van een bbq tot een coole fiets.

Onderweg zijn er ook loten te kopen voor de grote „Mossel Draait Door“ verloting op zondag 2 augustus om 21:00 uur die live is te volgen op Facebook.

Bestel niet te zuunig
Je kunt zoveel bestellen als je wilt en naast mosselen hebben we nog andere lekkernijen en voordeelpakketten in onze bestellijst staan. Genoeg dus om een avond lekker lang te tafelen. Hoe meer bestellingen, hoe hoger de donatie per auto. We kunnen maar een beperkt aantal auto’s kwijt, dus bestel gerust samen met buren, vrienden of familie. Samen mosselen eten voor het goede doel; dubbel zo goed!

Tip van de (oud)mosselvisser:
Mosselen over? Pel de mosselen uit en haal ze de volgende dag door een beslag van paneermeel en (verse) kruiden voordat je ze bakt in de pan. Heerlijk, eet smakelijk!