Renesse Nachrichten Lokale chef’s verdienen eervolle derde plek in de regionale klasse op het terrein van Culinary Art.

Lokale chef’s verdienen eervolle derde plek in de regionale klasse op het terrein van Culinary Art.

27 Februar 2020

Zeeland met het laagste inwonertal maar relatief de meeste Michelinsterren kookte zich onder leiding van chef de mission Daniël Viergever naar een eervolle derde plek in de regionale klasse op het terrein van Culinary Art tijdens de Olympiade der Köche in Stuttgart.

De Zeeuwse chefs zien zichzelf. V.l.n.r.
Serge Brondgeest (Smaek Renesse), Chris Veldman (Hemmingway, Bergen op Z.), Michel Vielvoije (Zilt, Renesse), Troy Snijder (De Heerenkeet, Kerkwerve), patissier Timo Cornelisse (Chocolaterie Yerseke), Patrick Bos (Smaek) en Quinten van der Puil (Smaek)

Het werd een culinaire zevenkamp voor de topkoks. ,,Ik ben alleen maar trotser op het hele team geworden. Een jaar geleden na alle trainingssessies dacht ik nog ‘waar beginnen we in hemelsnaam aan?’, aldus ploegleider Viergever. ,,Maar dit is een wereldprestatie!”

Lees meer…

Bron: Telegraaf.nl