Verfügbarkeit
Das ganze Jahr

Keine Zeiten verfügbar

Preise

Nicht anwendbar

Über Kijkduin

WELKOM BIJ  STRANDPAVILJOEN KIJKDUIN
Hongerig geworden van een dagje strand of een pittige wandeling door de duinen? Kom dan naar strandpaviljoen Kijkduin in Renesse. Het gehele jaar door vind je hier authentieke gezelligheid, een menu vol overheerlijke seizoensproducten en een prachtig uitzicht over de Noordzee en het strand van Renesse.

Met genoeg parkeerplekken, goede toegankelijkheid en slechts een kilometer van het centrum af kun je bij ons terecht voor een dagje strand, een middagje uitwaaien of voor gezellige feesten en partijen.

In hartje zomer kun je vanaf het terras genieten van een uitgebreide lunch, heerlijk zonnen op het strand in een comfortabele stoel en de stranddag afsluiten met bijvoorbeeld een koel biertje en een bord vol friet en spareribs. Met een ruime keuze in luxe sandwiches, gezonde salades, tapas en pasta’s, diverse vlees- en visgerechten én bekende streekproducten als Zeeuwse mosselen is er altijd wel iets wat in de smaak valt.

Maar ook op regenachtige of koude dagen staan onze deuren voor je open en passen we het menu en het terras aan naar het seizoen en het weer. Met de houtkachel aan binnen en een overdekt terras buiten, is dit een perfecte plek om te genieten van de Zeeuwse kust en bijvoorbeeld een kop ouderwetse erwtensoep.

Voor een snelle hap tussen het zonnen en zwemmen door kun je ook naar ons snackloket. Zo kun je makkelijk en snel een frietje, een broodje kroket, een blikje drinken of een tosti bestellen en meenemen naar je ligplek op het strand. Uiteraard kan een snelle hap ook op ons terras genuttigd worden, maar via het snackloket hoef je niet lang te wachten en kun je snel weer terug naar het strand.