Bewerben Sie sich jetzt E-Mail diese Stelle
Stelle Funktionen
Kategorie
Allround keuken
Assistent manager
Barpersoneel
Bediening
Gastheer/gastvrouw
Glazenrunners
Horeca
Manager
Sous Chef
Spoelkeuken
Zelfstandig werkend kok
Beschäftigung
Bijbaan
Leer/Werk
Loondienst
Stage
Vakantiewerk
Kontaktinformationen

Beachclub Perry's

Welcome in Perrydise! Dé ultieme bestemming om te werken aan de prachtige hotspot Brouwersdam!

Kom jij ons team versterken?

Welcome in Perrydise! Dé ultieme bestemming voor een onvergetelijk dagje strandgenot aan de prachtige brouwersdam!

 

Bij Beachclub Perry’s – door bezoekers verkozen tot beste strandpaviljoen van 2023 – streven we naar een inspirerende werkomgeving die gelijk staat aan het prachtige uitzicht op ons strand. Met flexibele schema’s, competitieve beloningen en kansen voor persoonlijke groei, bieden we een plek waar passie en creativiteit gedijen.

Onze gezellige jaarrond strandpaviljoen aan de Brouwersdam in Zeeland staat bekend om zijn Noord-Afrikaanse en Oosterse invloeden, heerlijke gerechten en ontspannen sfeer. Kwaliteit en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Heb jij ook zin om deel uit te maken van ons team? Solliciteer direct door je motivatiebrief en cv te sturen naar info@beachclubperrys.nl t.a.v. Walter Bien. Wie weet werk jij binnenkort bij één van de gezelligste strandpaviljoens van Nederland… of kom gewoon eens langs! En vergeet niet te informeren naar de mogelijkheden voor huisvesting.

Beachclub Perry’s – Jobs (beachclubperrys.nl)

 

Sea you in Perrydise!

De mooiste en lekkerste ingrediënten zijn aanwezig bij Beachclub Perry’s om te genieten van een ontspannen stranddag en/of een mooi bedrijfsfeest aan de Brouwersdam…