Events outside of Renesse

Events outside of Renesse

Events outside of Renesse

Kunstschouw Recreatieboerderij Langeraad

Kunstschouw Recreatieboerderij Langeraad

15-06-2018
In de oude boerenschuur van Recreatieboerderij van Langeraad exposeren ook dit jaar weer diverse kunstenaars hun werken.

More information
Kunstschouw

Kunstschouw

15-06-2018
De 24e editie van de Kunstschouw wordt van 15 t/m 24 juni 2018 gehouden. Het is een route met een breed scala aan mooie, spannende en onverwachte hedendaagse kunst. Dit jaar speciale aandacht voor aan kunst gerelateerde mode, architectuur, design en groot ruimtelijk werk. Verder is beeldhouw- en schilderkunst, fotografie en keramiek in alle vormen te zien en zijn er interessante kunstprojecten van een basisschool en een middelbare school. Ook worden er tal van omringende activiteiten georganiseerd zoals kunstperformances, muziek en workshops. Circa 200 kunstenaars tonen op 34 locaties in 11 dorpen van Schouwen-Duiveland ruim 1500 kunstwerken aan 10.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. In o.a. kerkjes, boerenschuren, een molen, hofsteden zijn die werken te zien; sommige privé locaties zijn alleen dan voor publiek geopend. De route voert langs prachtige (ring)dorpen, polders, bos en strand, waar de Oosterschelde kreeft en de Zeeuwse mosselen al klaar staan. Geniet op de fiets (of in de auto) van de vele diverse kunstuitingen en van het landschap in het Zeeuwse licht. Een tipje van de sluier: verborgen achter harige maskers in een parade van bruidsjurken bij een glazen stad met keramische flats. Langs een statische Potzer ontdekt men een in tape gestold lichaam. Nieuwsgierig geworden? Zie voor alle informatie en de route het full color Kunstschouw magazine dat vanaf 6 mei verkrijgbaar is. Hoe? Bij VVV’s in Zeeland en via de website www.kunstschouw.nl/bezoekers/magazine/      

More information
Expositie keramiek

Expositie keramiek

18-06-2018
Cursisten van het keramiekatelier 't Zonnehoekje uit Middelburg tonen hun werk.   Dagelijks is er om 13.00 uur en 16.00 uur life raku stoken en om 14.00 en 17.00 uur pottenbakken.  Lokatie:  Toeristenkerk Dishoek, Westerscheldelaan 1, 4371 PP Dishoek. / Koudekerke Ruim parkeergelegenheid op 50 m. Te bereiken via de Verlengde Dishoekseweg / Honte

More information
Seizoensmarkt Zoutelande

Seizoensmarkt Zoutelande

19-06-2018
Vanaf 15-05-2018 t/m 18-09-2018 is het weer iedere dinsdag seizoensmarkt in Zoutelande. Openingstijden: 10:00 - 19:00 uur. In juli en augustus tot 21:00 uur. Locatie: Langstraat en Willibrordusplein.

More information
Rondwandeling Struikelstenen

Rondwandeling Struikelstenen

19-06-2018
Op 24 maart 1942 werden alle Joodse inwoners van Schouwen-Duiveland weggevoerd. Op een enkeling na heeft geen van deze mensen de Tweede Wereldoorlog overleefd. Onlangs werden op Schouwen-Duiveland 23 struikelstenen geplaatst. Het Stadhuismuseum organiseert vanaf 15 mei elke dinsdag in de maanden mei en juni om 11.30 uur een rondwandeling met gids langs de 22 struikelstenen in Zierikzee. De weggevoerde Joodse inwoners van Schouwen-Duiveland werden vermoord in vernietigingskampen en kregen nooit een graf. Het waren mensen waarover na de oorlog niet meer gesproken werd. Omdat het te pijnlijk was of omdat er bijna geen familieleden meer over waren. De meeste van hen waren echter volwaardige deelnemers aan de Zierikzeese samenleving. Ze hadden kinderen op school, een beroep, vrienden en hobby’s. Om deze mensen te herinneren, te herdenken en nooit te vergeten werden er in 2017, 75 jaar na dato, op Schouwen-Duiveland struikelstenen geplaatst voor het laatste huis waar de slachtoffers vrijwillig woonden. Struikelstenen worden ook wel Stolpersteine genoemd. Het zijn kleine keien van 10 x 10 x 10 centimeter, bedekt met een bronskleurig metalen plaatje. Elke steen vermeldt de naam, het geboortejaar en de plaats en datum van overlijden. De verhalen achter deze stenen worden verteld in de rondwandeling die vanaf 15 mei geboekt kan worden bij het Stadhuismuseum Zierikzee. Bij voldoende belangstelling (minimaal vier deelnemers) start bij het museum elke dinsdag om 11.30 uur een rondwandeling. Aanmelden kan tot een uur voordat de wandeling start. Voor een groep is het ook mogelijk om op een ander moment de rondwandeling te boeken. Neem daarvoor contact op met het Stadhuismuseum Zierikzee. De kosten zijn € 7,50 per persoon. Deelnemers ontvangen per gezelschap een boekje met daarin alle adressen en verhalen. Het boekje is ook los te koop bij het Stadhuismuseum en kost € 5,-. Meer informatie is te krijgen via het Stadhuismuseum Zierikzee, 0111-454464.

More information
Theatervoorstelling 'De OmZieners'

Theatervoorstelling 'De OmZieners'

19-06-2018
U kunt zich aanmelden via omzieners@gmail.com “De theatervoorstelling ‘De OmZieners’ moet je niet alleen zien maar vooral ook beleven” zegt Inge Nooijen, coördinatrice van sociale wijkteams uit Dalfsen. “Het is een intense, ontroerende voorstelling die onder je huid gaat zitten. Het spel is prachtig. Maar het is niet alleen spel. Het is het echte leven”. De OmZieners wordt gespeeld door de theatergroep van de Joseph Wresinski Cultuur Stichting uit Zwolle. Deze unieke theatergroep bestaat uit professionele theatermakers en mensen die in armoede leven. Samen maken zij theatervoorstellingen die door het hele land met succes worden georganiseerd met verschillende soorten partners, zoals welzijnsinstellingen, gemeenten, Kerken, woningstichtingen, armoedeplatforms… De OmZieners is geïnspireerd op de kwetsbaarheid die armoede met zich meebrengt op eigenlijk elk levensterrein. Met De OmZieners brengen ervaringsdeskundigen die kwetsbaarheid op een indringende manier en met een gezonde dosis humor over het voetlicht. Zo maken zij het leven in armoede invoelbaar voor een breed publiek en brengen een gesprek op gang over de vraag hoe de samenleving een betekenisvolle plaats kan bieden aan mensen in kwetsbare situaties. Een goed opgebouwd verhaal met passie gespeeld door ervaringsdeskundigen uit de onderkant van de samenleving. Maatschappijkritisch zonder drammerige politiek correcte ondertoon, maar serieuze kost die op een luchtige en regelmatig komische wijze wordt geserveerd. (Dagblad van het Noorden) U kunt zich aanmelden via dit e-mailadres: omzieners@gmail.com Aanmelden is niet verplicht maar wel gewenst. Wat vol is nu eenmaal vol. Wij hopen u te mogen ontvangen en zien uit naar uw komst. De voorstelling wordt mede georganiseerd door de Werkgroep Armoede vanuit de Raad van Kerken Vlissingen. Kosten: Gratis. Vrije gift na afloop U kunt zich aanmelden via omzieners@gmail.com Wilt u verzekerd zijn van een plek, dan raden wij u aan om aan te melden.

More information
Seizoensmarkt Renesse

Seizoensmarkt Renesse

20-06-2018
Markt op woensdag, met diverse kramen van 8.00 tot 14.00 uur. Deze markt is een trekpleister voor zowel de gast als bewoners. Een uitgebreide markt met een selectie van fruit, groente, kleding, vis, brood, kaas e.d. aangevuld met meer toeristische artikelen.

More information
Yoga on the beach

Yoga on the beach

20-06-2018
In de maanden mei t/m september 2018 organiseert Beachclub Perry's in samenwerking met Yogamundo elke woensdag en zondag ‘Yoga on the beach’. Een uur heerlijk bewegen én ontspannen in de buitenlucht, met de wind door je haren en uitzicht op zee. Voor een complete yoga-strandbeleving kunnen de deelnemers profiteren van het speciale yoga-ontbijtarrangement, aangeboden door Beachclub Perry's. Na een verkwikkende yogales op het strand wacht in de beachclub een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet, inclusief een kop verse thee naar keuze. De yogalessen worden verzorgd door studio Yogamundo uit Zierikzee en zijn in principe geschikt voor iedereen, met en zonder yoga-ervaring. Aanmelden vooraf wordt aangeraden, maar is niet verplicht. Neem een (grote) handdoek mee en draag bij voorkeur makkelijke, loszittende kleding die niet knelt. Neem ook een (warme) trui of vest mee en eventueel gymschoenen. Zorg verder voor iets te drinken, zeker bij warm weer! Wanneer: elke woensdag en zondag (van 29 april t/m 30 september 2018) Tijd: 10.00 uur - 11.00 uur Locatie: Beachclub Perry's, Brouwersdam 1 Scharendijke (parkeren is gratis!) Prijs: € 17,50 inclusief Perry's ontbijtbuffet en een verse thee naar keuze (losse les: € 10,-)

More information
Flower Power in de polder en Wierewaaien aan zee!

Flower Power in de polder en Wierewaaien aan zee!

20-06-2018
Op Woensdag 20 juni, de langste dag van het jaar organiseert het IVN, instituut voor natuureducatie en duurzaamheid, afdeling De Zeeuwse Delta, een kleurrijk en spetterend arrangement waarbij alle zintuigen aan bod komen en zoals je van het IVN mag verwachten beleving hoog in het vaandel staat. Genieten van geuren, kleuren en smaken van zoet tot zilt. Het dagprogramma bestaat uit een bezoek aan een biologische natuurboerderij met eigengebakken lunch en een wierenexcursie met een afsluitende proeverij. Deze midzomeractiviteit in Zeeland duurt van 10.30 uur tot 16.15 uur en kost € 47,00 p.p., inclusief lunch, hapjes en drankjes. Voor meer informatie en aanmelding, zie www.ivn.nl/dzd Het ochtendprogramma begint met een bezoek aan een tuin in Zonnemaire, waar met passie (eetbare) planten en bloemen en vergeten groenten wordt gekweekt. Een feest voor het oog, genieten van geuren en proeven van bijzondere smaken in de prachtige tuin. Na de koffie of thee met eigengebakken lekkers is de beleving van de biologische tuin, een fanfare voor je zintuigen. Na de rondleiding is het nagenieten met eigengemaakte soep en hartige taart. Na de lunch gaan we Wierewaaien aan zee bij Neeltje Jans. Hier maken we kennis met de zilte planten van de zee, de wilde wieren. Rondom laagwater zien we wat wieren zijn, welke verschillen er zijn en in welke zone de verschillende soorten leven. Ook de voedingswaarde komt aan bod, want wieren worden niet voor niets het voedsel van de toekomst genoemd. Volgens de gidsen is zeewier magisch, het zit bomvol voedingsstoffen, vitamines, sporenelementen en mineralen. Bovendien is het eten van zeewier als vleesvervanger ook goed voor de Aarde en leidt niet tot gezondheidsklachten, uitgeputte hulpbronnen en milieuproblemen zoals bij de vleesconsumptie. Deze ontdekkingsreis naar de planten van de zee wordt afgesloten met een kleine proeverij, een door de deelnemers terplekke zelfgemaakte sushi! Deze midzomeractiviteit wordt georganiseerd door IVN De Zeeuwse Delta, zie voor meer informatie en aanmelding onze website.

More information
Zeiltochten Hoogaars op het Veerse Meer

Zeiltochten Hoogaars op het Veerse Meer

20-06-2018
Van 6 juni tot en met 27 september kunt u op woensdag en donderdag historisch Veere van binnen en van buiten ontdekken. Museum Veere organiseert in samenwerking de Stichting Behoud Hoogaars vaartochten op het Veerse Meer. Aan boord van een authentieke zeilschip voelt u de wind, hoort u het ruisen van het water om de boeg en ziet u het schilderachtige silhouet van de stad. Een tocht met een authentieke hoogaars over het Veerse Meer is een unieke ervaring. Tijdens de tocht heb je prachtig zicht op Veere en de schipper vertelt over de stad en de bijzondere gebouwen en plekken die vanaf het water zijn te zien. De vaartocht duurt anderhalf uur. Na de tocht kunt u het museum bezoeken. Meevaren kan van 6 juni tot en met 27 september op woensdag en donderdag om 12:00 en om 14:30 uur. Tickets kosten 19,50 euro en zijn verkrijgbaar bij de museumbalie in de Schotse Huizen aan de Kaai. Op 19 juli wordt niet gevaren. Er kunnen maximaal twaalf personen mee, reserveren kan via telefoonnummer 0118 501744.

More information
Zeehonden Safari vanuit Zierikzee

Zeehonden Safari vanuit Zierikzee

20-06-2018
Sinds enkele jaren liggen er in de Oosterschelde zeehonden op de vondelingsplaat. Dit is de enige zandbank waar u dicht bij de zeehonden kunt komen. Frisia rondvaarten vaart diverse tochten naar de Zeehonden, vanuit Zierikzee en Sint-Annaland. Vanuit Zierikzee duurt de tocht 2 uur, en zal door een Nederlands - Duitse gids gegidst worden. Wegens de enorme belangstelling voor deze tocht is het noodzakelijk vooraf te reserveren. 1 uur voor afvaart in Zierikzee om te parkeren, 30 minuten voor afvaart inschepen. Zit u in een rolstoel, reserveer tijdig, zodat wij u een rolstoel geschikte plaats kunnen aanbieden

More information
De Zeeuwse Natuur: Vlinders en libellen vertellen

De Zeeuwse Natuur: Vlinders en libellen vertellen

20-06-2018
In 2 groepen van ieder maximaal 15 personen gaan we door de tuin wandelen op zoek naar de verschillende vlinder -en libellensoorten. Tijdens deze wandeling krijgt je te horen welke soorten er te zien zijn en wordt er stil gestaan bij de levenscyclus van vlinders en libellen. Deelname: entreeprijs museum Reserveren: op de dag zelf aanmelden bij de balie van het museum

More information
JEU-DE-BOULERS ZIJN WELKOM IN MIDDELBURG

JEU-DE-BOULERS ZIJN WELKOM IN MIDDELBURG

20-06-2018
Elke zondagmiddag en woensdagmiddag vanaf 13.30 uur en elke donderdagavond vanaf 19.00 uur zijn jeu-de-boulers en gastspelers welkom. Of u nu op de camping zit of geheel vrijblijvend eens kennis wilt maken met deze sport. De deuren van Jeu de Boules Club Middelburg (CJBM) met 31 buitenbanen en 20 binnenbanen (bij regen) staan gastvrij open voor iedereen. Het doet er niet toe of u het spel beheerst of dat u dit wilt leren, want alle leden maken u graag wegwijs. Kom op genoemde dagen maar eens een kijkje nemen en met de leden meespelen. Hebt u geen eigen ballen, dan krijgt u deze gratis te leen. Meer weten? Kijk op www.cjbm.nl CJBM zit aan de Koudekerkseweg 139 in Middelburg. Hartelijk welkom bij de gezelligste en meest gastvrije boulesclub van Zeeland.

More information
Yoga Health Event Zeeland

Yoga Health Event Zeeland

21-06-2018
De tweede editie van het Yoga Health Event Zeeland wordt op donderdag 21 juni gehouden. Op en rond het historische Abdijplein in Middelburg presenteert de organisatie een gevarieerd programma van yogalessen en workouts met fijne lounge en picknick plekken en een aantal foodtrucks met heerlijk gezond en biologisch lekkers. Voor ieder wat wils – jong en oud – lenig en stijf. Het is een gratis toegankelijk event. Ook voor mensen die nog nooit een yogamat hebben aangeraakt is dit een mooi moment om, alleen of samen met een vriend(in), te komen verkennen wat yoga is. Niks moet alles mag. Laat je verrassen en ervaar de positieve vibe. Vind jij een gezonde levensstijl belangrijk, heb jij al eens yoga beoefend. Of wil je kennis maken met yoga? Op donderdag 21 juni staat Zeeland in het teken van yoga, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling duurzaamheid en gezonde voeding.

More information
Brocante en zo

Brocante en zo

21-06-2018
Tijdens de weekmarkt een kleine markt op het plein naast de weekmarkt. Gezellige locatie. Diversiteit aan aangeboden brocante/curiosa e.d. Plaats: Plein 1940 Middelburg Tijd:     10:00 uur - 17:00 uur.

More information
Benefiet-yogasessie voor MS-vrije wereld

Benefiet-yogasessie voor MS-vrije wereld

21-06-2018
Donderdag 21 juni 2018 is het International Yoga Day. Ter ere van deze dag organiseert studio Yogamundo samen met Beachclub Perry’s een speciale benefiet-editie van ‘Yoga on the Beach’. De ochtend begint met een verkwikkende yogasessie op het strand, gevolgd door een heerlijk ontbijt in de beachclub. De volledige opbrengst van deze ochtend (yoga én ontbijt!) komt ten goede aan Stichting MoveS, een fondsenwervend initiatief dat wetenschappelijk onderzoek en projecten financiert op het gebied van Multiple Sclerose. Iedereen, man en vrouw, jong en oud, met of zonder yoga-ervaring is van harte welkom! Yo-ga je mee? Kijk voor meer informatie over dit evenement én de aanleiding op de website

More information
Privétuin de Houtenhandsche hof

Privétuin de Houtenhandsche hof

22-06-2018
De tuin verandert gedurende het seizoen van aanzien en kleurpatroon. Omdat deze niet "op kleur" is aangelegd, overheersen per periode bepaalde tinten. De laagstamboomgaard heeft in mei een bloementapijt van Geranium. Eind augustus, begin september komt de lange grassenborder met zijn bloeiende aren tot leven. De bezoeker zal tijdens zijn wandeling door de tuin verrast worden door de diversiteit aan hedendaagse stenen sculpturen gehakt uit onder meer cobalt, springstone, serpentijn en sapolite. Door de wisselende collectie is het aantrekkelijk de expositie meerdere malen te bezoeken. Ook is er een groot aantal ijzeren vogels. Kortom: voor de kunstliefhebber is de tuin een bijkomende verrassing, en de tuinliefhebber zal verrast worden door unieke kunst.

More information
City Trail Middelburg

City Trail Middelburg

22-06-2018
Op 22 juni 2018 wordt de 4de editie van de City Trail Middelburg gehouden. 'Adembenemend dwars door de stad!' Een wandel- en hardloopspektakel dwars door de Middelburgse binnenstad vol met (muzikale) verassingen! De deelnemers ontdekken tijdens de trail van zo’n 9 kilometer, nieuwe plekjes en gebouwen in Middelburg en zullen onderweg worden verrast met optredens. Lokale ondernemers en buurtbewoners zullen tijdens de trail feestelijke activiteiten op de route en op het start- en finishterrein bij UCR Sportscenter Nassaulaan verzorgen. 

More information
Avondmarkt Nieuwerkerk

Avondmarkt Nieuwerkerk

22-06-2018
Gezellige Avondmarkt met voor iedereen wat wils .Diverse attractie's voor kinderen en met muzikale omlijsting door Gwen van Oeveren (bekend van de The Voice Kids).

More information
Zomerconcert muziekvereniging Veere's Genoegen

Zomerconcert muziekvereniging Veere's Genoegen

22-06-2018
Muziekvereniging Veere’s Genoegen uit Veere verzorgt in de maande juni en juli drie zomerconcerten in diverse kernen binnen de gemeente Veere. De vereniging start de reeks concerten op vrijdagavond 22 juni op camping Elzenoord in Vrouwenpolder. Het bijzondere van dit Zomerconcert is dat het optreden van fanfareorkest Veere’s Genoegen wordt gecombineerd met de afsluiting van twee muzikale schoolprojecten. In de periode voorafgaand aan dit Zomerconcert zijn muzieklessen in het kader van projecten ‘Heel Veere Speelt’ en ‘Wieger Wil Weg’ voor diverse basisschoolleerlingen verzorgd. Zij laten deze avond aan elkaar, aan hun ouders en aan het overige aanwezige publiek de resultaten hiervan zien en horen. Dit Zomerconcert begint om 19.00 uur en vindt plaats op het terrein van camping Elzenoord aan de Koningin Emmaweg 2/A in Vrouwenpolder. Bij slecht weer zal worden uitgeweken naar een overdekte locatie op het campingterrein. Het tweede zomerconcert vindt plaats op zondagmiddag 1 juli in Veere. Tijdens dit concert zal naast een optreden van muziekvereniging Veere’s Genoegen ook een optreden worden verzorgd door muziekvereniging Sint Cecilia uit Zegge (Brabant). Bij goed weer vindt dit concert buiten in het centrum van Veere plaats en bij slecht weer zal worden uitgeweken naar de Kleine Kerk in Veere (ingang Kapellestraat). Dit concert begint om 14.00 uur. De reeks concerten wordt vrijdagavond 6 juli afgesloten in Gapinge bij molen De Graanhalm. Dit concert begint om 19.30 uur en bij slecht weer zal worden uitgeweken naar de Torenkerk in Gapinge. Bij het eventueel uit moeten wijken naar de binnenlocaties zal dit kenbaar worden gemaakt via de website en de Facebook-pagina van de muziekvereniging. Alle concerten zijn gratis toegankelijk. Kijk voor meer informatie op www.veeresgenoegen.nl of de Facebook-pagina van de muziekvereniging.

More information
Vocaal Ensemble Cantare en strijkorkest Con Legno o.l.v. Pim Overduin

Vocaal Ensemble Cantare en strijkorkest Con Legno o.l.v. Pim Overduin

22-06-2018
Aurora. Poollicht. Het magische lichtspel aan de hemel in het uiterste noorden en zuiden van onze planeet. Elektrisch geladen deeltjes die de zon naar de aarde stuurt: een geweldig natuurverschijnsel dat kunstenaars telkens weer inspireert. Vocaal Ensemble Cantare bestaat 25 jaar. Dat wordt gevierd met twee sfeervolle jubileumconcerten met muziek van Scandinavische en IJslandse componisten. Cantare wordt begeleid door strijkersensemble Con Legno, het orkest van de Zeeuwse Muziekschool. Het geheel staat onder leiding van dirigent Pim Overduin. Over het noorderlicht schreef Noorse componist Ola Gjeilo het koorwerk ‘Northern Lights’, een prachtig, verstild stuk. Van Gjeilo zal Cantare ook de complete Sunrise Mass zingen, met The Ground als geweldige afsluiter. Na de pauze klimt ineens een sprookjesverteller op het podium. Er klinkt volksmuziek uit het noorden, over vissers en viswijven, rozen en kruizemunt. Koor en orkest doen mee in het verhaal… Kom ook genieten van ons Aurora-concert! U bent van harte welkom op in de Hervormde Kerk, Ring 1 te Haamstede. Het concert begint om 20.00 uur. U kunt kaarten reserveren via de website: €15. Kaarten aan de kerk: €17,50. Kinderen t/m 15 jaar: € 5. Kijk ook op onze website l voor meer informatie.

More information
Rommelmarkt Middelburg

Rommelmarkt Middelburg

23-06-2018
Iedere eerste zaterdag van de maand (maart t/m december) van 08.00-16.00 uur is er een rommelmarkt op de Vismarkt. Liefhebbers van antiek en curiosa kunnen er hun hart op halen. Wilt u een kraam reserveren? Neem dan contact op met de heer en mevrouw Schets. Telefoon (0118) 624736 of e-mail schetsmarkten@zeelandnet.nl.

More information
Zeeuwse Dag Van Het Paard

Zeeuwse Dag Van Het Paard

23-06-2018
49e editie van dit evenementen met o.a. show- en sportnummers, men- , spring- en dressuurwedstrijden.  Locatie: Evenemententerrein aan de Bredeweg, Oosterland. Meer info: www.zeeuwsedagvanhetpaard.nl

More information
Rommelmarkt Vismarkt Middelburg

Rommelmarkt Vismarkt Middelburg

23-06-2018
Iedere eerste zaterdag van de maand is er een rommelmarkt op de Vismarkt in Middelburg. Met 2e hands spulletjes, zolderopruiming, 2e hands boeken en kleding.

More information
Snuffelmarkt Middelburg

Snuffelmarkt Middelburg

23-06-2018
SNUFFELMARKT 2018 - MARKT MIDDELBURG zaterdag 21 april zaterdag 12 mei zaterdag 26 mei zaterdag 23 juni zaterdag 28 juli zaterdag 11 augustus zaterdag 15 september zaterdag 29 september zaterdag 20 oktober van 9.00 uur tot 17.00 uur Toegang GRATIS

More information