Renesse Events AFGELAST: Kunstschouw 2020
Availabilty
12 Jun 2021 untill 20 Jun 2021

No times available

Prices

Not applicable

About AFGELAST: Kunstschouw 2020

De 25e editie van de Kunstschouw wordt van 13 t/m 21 juni 2020 gehouden. Het is een route met een breed scala aan mooie, spannende en onverwachte hedendaagse kunst. Dit jaar speciale aandacht voor aan kunst gerelateerde mode, architectuur, design en groot ruimtelijk werk. Verder is beeldhouw- en schilderkunst, fotografie en keramiek in alle vormen te zien en zijn er interessante kunstprojecten van een basisschool en een middelbare school. Ook worden er tal van omringende activiteiten georganiseerd zoals kunstperformances, muziek en workshops.

Circa 200 kunstenaars tonen op 34 locaties in 11 dorpen van Schouwen-Duiveland ruim 1500 kunstwerken aan 10.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. In o.a. kerkjes, boerenschuren, een molen, hofsteden zijn die werken te zien; sommige privé locaties zijn alleen dan voor publiek geopend.

De route voert langs prachtige (ring)dorpen, polders, bos en strand, waar de Oosterschelde kreeft en de Zeeuwse mosselen al klaar staan. Geniet op de fiets (of in de auto) van de vele diverse kunstuitingen en van het landschap in het Zeeuwse licht.

Nieuwsgierig geworden? Zie voor alle informatie en de route het full color Kunstschouw magazine dat vanaf 6 mei verkrijgbaar is.
Hoe? Bij VVV’s in Zeeland en via de website www.kunstschouw.nl/bezoekers/magazine/