Renesse Events Boekenmarkt Renesse
Availabilty
28 Nov 2020

Inactive

09:30 - 15:30

Prices

Not applicable

About Boekenmarkt Renesse

Boekenverkoop en andere activiteiten in de Jacobuskerk in Renesse.

Op zaterdag 28 november vindt er weer een grote boekenverkoop plaats in de Jacobuskerk in Renesse. Naar schatting is de voorraad op dit moment rond de 4000 exemplaren. De kwaliteit is goed tot uitmuntend. U vindt er boeken voor elk wat wils. Er zijn vrij veel zeer recente uitgaven in voorraad. Uiteraard willen we zoveel mogelijk van deze boeken verkopen, dat betekent dat ze laag geprijsd zijn.
De boeken worden uitgestald in de kerk. Een ieder die van lezen en van boeken houdt kan op deze zaterdag tegen zeer billijke prijzen zijn of haar boekenvoorraad aanvullen. Zo komt u goedkoop aan lectuur.
Naast boekenverkoop kunt u in het koor van de kerk terecht voor een kopje koffie, thee en soep. Tevens vindt hier verkoop plaats van andere snoeperijen zoals gebak en zelfgemaakte jam. In navolging van Heel Holland Bakt, zijn door dames en heren uit Renesse en omstreken vele heerlijkheden gebakken. En een loterij zonder nieten.
Ook het Rode Kruis is aanwezig met een stand waarin handwerkartikelen worden verkocht.
De boekenmarkt is geopend van 10.00 uur tot en met 15.00 uur.
De opbrengst van boekenmarkt en verkoop van de bakproducten komen ten goede aan de P.K.N. Kerk Renesse-Noordwelle en het Kerkkoor Renesse.
De kerk vindt u aan de Korte Reke in Renesse. Het wordt weer extra gezellig in Renesse.