Opening hours
16 January 2025
Closed - Opens 16 January 2025 at 20:00
FridayClosed
SaturdayClosed
SundayClosed
MondayClosed
TuesdayClosed
WednesdayClosed
ThursdayClosed

About Fleetwood Mac

Stevie Nicks behoeft eigenlijk geen introductie. Vanaf het moment dat de zangeres zich in 1973 aansloot bij Fleetwood Mac groeide zij uit tot de absolute superster die zij vandaag de dag nog steeds is. Met haar songs Landslide, Rhiannon en Dreams gaf ze de band een nieuwe impuls. Daarna kon een succesvolle solocarrière niet uitblijven.

Op Fleetwood Mac’s grootste succesalbum Rumours was het echter niet Stevie Nicks, maar die andere frontvrouw van Fleetwood Mac, Christine McVie, die de meeste nummers afleverde: Don’t Stop, Oh Daddy, You Make Loving Fun en natuurlijk Songbird. De onlangs overleden McVie was al vanaf de bluesdagen betrokken bij Fleetwood Mac en ontwikkelde zich langzaam maar zeker tot een begenadigd songwriter en vocaliste, en de ‘lijm’ van Fleetwood Mac.

Hoog tijd voor een eerbetoon aan de twee grande dames van Fleetwood Mac. Na meer dan 150 voorstellingen van de live documentaire The Incredible Story zijn The Cosmic Carnival & Friends nu toe aan een nieuw Fleetwood Mac avontuur: Gold Dust Women.www.rockdox.live 

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!


Share this page: