Opening hours
9 November 2023
Closed - Opens 9 November 2023 at 18:00
FridayClosed
SaturdayClosed
SundayClosed
MondayClosed
TuesdayClosed
WednesdayClosed
ThursdayClosed

About Royal Food la Route Zierikzee!

Royal Food la Route weer in Zierikzee!

Er wordt weer wat leuks georganiseerd in Zierikzee!

Dit is zelfs een speciale Royal Food La Route diner, waarbij je wordt ontvangen met een heerlijke amuse vooraf! Een hele speciale manier van uiteten gaan, waarbij je op 1 avond in 4 verschillende toprestaurants komt. Dat wordt genieten! Het is ook een gezellige avond uit, want veel mensen uit de omgeving doen mee. De restaurants waar je elk een gang krijgt met bijpassende drank, zijn: Gris Sec Restaurant & Winebar, Restaurant Hector, Mi Olivo en Mondragon.

Zo kun je op 1 avond 4 verschillende restaurants proeven. Je start in een van de restaurants, waar je jezelf heerlijk laat verrassen met een voortreffelijke amuse, met daarna een zalig voorgerecht die de chef-kok speciaal voor jou bereidt. Hierna wandel je door de sfeervolle straten. Om je heen zie je mensen met een grote glimlach op hun gezicht omdat zij, net als jij, ook zo genieten. Het is echt een gezellige avond uit met heerlijk eten, waarbij elk restaurant zich enorm uitslooft.

Het wordt georganiseerd op donderdag 9 november.

Deelnemen

Voor deze gezellige en bijzondere avond uit, lekker dichtbij huis, betaal je 79,90 euro en krijg je naast deze onvergetelijke en leuke ervaring, bubbels vooraf, een heerlijk 4-gangendiner, inclusief 3 bijpassende wijnen en koffie/thee bij het nagerecht en een speciale loop-route via de gratis app. De aanmeldingen gaan snel, dus meld je snel aan met jouw vrienden en/of geliefde voordat alle plekken uitverkocht zijn op: www.foodlaroute.nl


Share this page: