Renesse Explore Braber bouwbedrijf Renesse BV
Availabilty
Whole year

By appointment

Prices

Not applicable

About Braber bouwbedrijf Renesse BV

Bouwbedrijf Braber is een erkend leerbedrijf voor beginnende medewerkers. Dit zorgt niet alleen voor goed opgeleide werknemers, maar ook voor een up-to-date kennisniveau. Uiteraard beschikken alle medewerkers over het VCA-diploma, er is dan ook veel aandacht voor veilig werken. Personeelsleden worden regelmatig vaktechnisch bijgeschoold.

Bouwbedrijf Braber Renesse BV dateert uit 1925 en is gevestigd achter de dorpskerk in Renesse. Terwijl het bedrijf kwaliteit waarborgt, is zij voortdurend op zoek naar de balans tussen continuïteit en innovativiteit. U kunt erop vertrouwen dat Bouwbedrijf Braber klaarstaat voor al uw bouwkundige werken.

Het bedrijf beschikt over een goed uitgeruste werkplaats waar kozijnen, deuren, ramen op bestelling gemaakt kunnen worden. Moderne machines en vakkundig personeel zorgen voor een goed resultaat.

De kern van de werkzaamheden bestaat uit aanbouw en nieuwbouw. Bouwbedrijf Braber is daarnaast gespecialiseerd in scheurherstel. Niet voor niets is Braber de dealer van Total Wall Concept in een groot gedeelte van Zuid-West Nederland.

Bouwbedrijf Braber is werkzaam op Schouwen-Duiveland, Noord-Beveland en het zuiden van Goeree-Overflakkee. Met gemiddeld twaalf personeelsleden is het bedrijf inzetbaar voor talloze projecten.