Fjoertoer Renesse

Ontstaan op het mooie Terschelling en inmiddels uitgewaaierd naar Egmond en Renesse: de Fjoertoer! 
Wandelaars kunnen aan een onvergetelijke tocht deelnemen die is geënt op beleving en genieten zonder sportieve opgave.

** KLIK HIER VOOR ACTUELE INFO FJOERTOER 2018 **

De Fjoertoer Renesse wordt in 2018 gehouden op zaterdag 29 september en biedt een spektakel voor iedereen. Twee verschillende afstanden door de "Kop van Schouwen" met als finishlocatie het gezellige centrum van Renesse. Het traject loopt hoofdzakelijk door de pure natuur zoals die rond Renesse overvloedig aanwezig is. Bossen, duinen en stranden zijn betrokken in de jaarlijks wisselende routes.

Centraal staat de badplaats Renesse, hier halen de deelnemers hun startpakket, vindt de start plaats en wordt gefinished. De deelnemers kunnen comfortabel parkeren op het transferium van Renesse.

Alle verrassingen onderweg zijn gebaseerd op licht, beeld en geluid en komen het best tot hun recht in de schemering en het donker. de Fjoertoer start dan ook aan het begin van de avond en eindigt tussen 22:00 uur en 01:00. Jonge deelnemers (6-11 jaar) kunnen natuurlijk ook meelopen en betalen een gereduceerd tarief. Omdat we door bijzonder natuurgebied lopen zijn honden niet toegestaan.

** KLIK HIER OM U ZELF IN TE SCHRIJVEN VOOR DE FJOERTOER 2018 **

Renesse staat bekend om haar gastvrijheid en de vele mogelijkheden comfortabel te overnachten. De volgende bedrijven hebben al aangegeven speciale arrangementen op te zetten voor de Fjoertoer Renesse deelnemers. Dit overzicht wordt de komende tijd nog uitgebreid.

Congres-Hotel De Zeeuwse Stromen
Camping Julianahoeve
Vakantiepark De Zeeuwse Kust
Hamshire-ArcHotel Zeeland
Camping International
Camping Zonnedorp
Camping De Brem
Minicamping De Welle
Camping De Oase
De Witte Boulevard