Renesse Nieuwsberichten Aankondiging deelauto’s Renesse

Aankondiging deelauto’s Renesse

22 januari 2020

Mobiliteitsplatform SD Op Weg, Stichting Duurzame Mobiliteit Zeeland en Zeeuwland starten binnenkort een pilot in Renesse met elektrische deelauto’s.

Zeeuwland stelt 1 elektrische auto uit hun wagenpark beschikbaar als deelauto buiten kantoortijden. Daarnaast is Stichting Duurzame Mobiliteit op zoek naar funding voor een tweede deelauto. Hiervoor wordt op zoek gegaan naar bedrijven die kilometers willen inkopen bij de deelauto pilot. De deelauto’s krijgen waarschijnlijk een standplaats op het parkeerterrein aan de Oude Moolweg.

Iedereen kan gebruik maken van de auto’s via het deelplatform GoodMoovs. Via uw smartphone of computer reserveert u een auto en krijgt u een digitale sleutel toegestuurd waarmee u de auto openmaakt. U betaalt door uw rekening te koppelen aan uw account. Een ritje van 2 uur waarin je 30 kilometer rijdt (bijvoorbeeld naar Zierikzee), kost ongeveer €10,-.

Er worden een aantal vrijwilligers en gebruikers gezocht om de pilot tot een succes te maken. Wilt u meer informatie ontvangen over het gebruik van de auto of het worden van vrijwilliger?
Meld u dan hier: http://bit.ly/2TJL6Bx
Is uw bedrijf geïnteresseerd om deel te nemen aan de pilot? Neem dan contact op voor meer informatie via info@duurzame-mobiliteit-zeeland.nl