Renesse Nieuwsberichten Feesten tussen de beauty’s voor een goed doel

Feesten tussen de beauty’s voor een goed doel

20 maart 2017

Pruiken
Voor de Stichting Haarwensen om precies te zijn. Een organisatie die pruiken maakt van echt haar voor kinderen die hun haar verliezen als gevolg van ziekte of bijvoorbeeld een chemobehandeling. Dat doel wordt door de landelijke organisatie van de Miss-verkiezing, Miss Beauty of the Netherlands, ondersteund. ,,Je mag er als finalist geld voor inzamelen, het hoeft niet. Maar nu ik er eenmaal mee bezig ben, vind ik het hartstikke leuk.’’

Chanel, die opgroeide in Goes, is een bezig bijtje. Ze studeert pedagogiek aan de HZ Zeeland, heeft een bijbaantje op zorgboerderijen de Stelle en Malversweie in Ouwerkerk én staat sinds een jaar ook nog eens regelmatig achter de bar bij de Renesser discotheek Pinky. Daar vond ze in bedrijfsleider Jeroen Giele iemand die wel vaker een avondje feesten knap combineert met een goed doel.

Finalisten
Aan Beauties for Charity doet een hele rij schoonheden mee. Zowel van de club finalisten van Miss Beauty of Zeeland als van het groepje finalisten van de verkiezing – tot en met 18 jaar – Miss Teen of Zeeland 2017. Daaraan doet Chanels zus Latischa mee. Zaterdag 6 mei is de finale.

Maar eerst het feest: Beauties for Charity op zaterdag 22 april. Met veel beauties en de dj’s X-Fade, Armand, Tempo en Alan Serano. De entree (twee euro), fooienpot en de opbrengst van de foto’s gaan allemaal naar het goede doel. Aanvang 23.00 uur.