Camping De Brem

Uw gezinscamping in Renesse

Camping De Brem

Hoogenboomlaan 11a, Renesse

  • photo

Over Camping De Brem

Camping de Brem; uw gezinscamping in Renesse!
Achter de stranden van Renesse ligt Camping de Brem. Hier is op natuurlijke wijze & sfeer de nostalgie van het ouderwetse kamperen verweven met moderne gemakken.
Het dorp Renesse ligt op een afstand waarvan het bruisen niet hoorbaar is. De branding van de zee daartegen ligt hoorbaar dichterbij. Zo voorziet het, in de zon, achter de duinen en op veilige afstand van het dorp, in alle facetten voor een onvergetelijke gezinsvakantie. Omdat Camping de Brem heel graag en met volle inzet familiecamping is, worden (ongehuwde) jongeren onder de 21 zonder ouder(s) of verzorger(s) niet toegelaten.
Vakantie is lekker uitrusten en heerlijk eten. Om hierin te voorzien vindt u op Camping de Brem het fijne Restaurant SMAEK. Verse gerechten als pizza?s, heerlijke salades, verse Zeeuwse specialiteiten en ook genoeg andere gerechten voor een eerlijke prijs! Ook vindt u naast de Camping een uitgebreide supermarkt voor bijvoorbeeld overheerlijke verse broodjes.
Als ouder wil je ook graag op avontuur met je kind en tegelijkertijd kunnen genieten van het strand en de prachtige omgeving. Daarom worden er in het hoogseizoen wekelijks leuke gezinsactiviteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld schat zoeken voor ouder en kind en nog veel meer!
Als u op vakantie gaat bij Camping de Brem kunt u kiezen voor een luxe bungalow, mooi chalet of ruime kampeerplaats. Niet dat de kinderen daar veel zullen zijn. Zes dagen per week, elke ochtend, middag en avond, organiseert het professionele Kids & Co team allerlei activiteiten voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar. En uiteraard komen Loeloe en Tijger ook regelmatig op bezoek! Voor de oudere jeugd worden er sport en doe-activiteiten georganiseerd.
Animatie op Camping de Brem richt zich niet alleen op uw kinderen, ook voor ouders is er genoeg te doen. Terwijl uw kinderen zich vermaken met het Kids & Co team of bij het kindercircus kunt u genieten van workshops en andere activiteiten zoals bijvoorbeeld heerlijke proeverijen, bingo, kaarsen maken en nog veel meer! Daarnaast kunt u in het seizoen elke week genieten van live muziek!
Camping de Brem is het gehele jaar geopend.