Strandpark De Zeeuwse Kust

Camping aan het strand

Strandpark De Zeeuwse Kust

Helleweg 8, Renesse

  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
  • photo

Over Strandpark De Zeeuwse Kust

Strandpark De Zeeuwse Kust is een vakantiepark op slechts 250 meter van het strand in Renesse. Deze kindvriendelijke familiecamping is dus gelegen op een toplocatie! Op de camping kun je met je eigen kampeermiddel overnachten op de ruime comfortplaatsen of een plaats met privésanitair. Ook zijn er 60 verharde camperplaatsen waardoor het makkelijk heen en weer rijden is. Op het hele park zijn huisdieren toegestaan en de camping is het hele jaar door geopend.

Maar er zijn meer overnachtingsmogelijkheden op het park; vier vakantie in een Strandlodge of houten Jutter er ervaar het echte Glamping gevoel, overnacht in een chalet welke van alle gemakken zijn voorzien of verblijf in het familiehotel met hotelsuites met een aparte slaapkamer voor de kinderen.

Er zijn leuke faciliteiten op het park zoals o.a.; een overdekt zwembad, een grote overdekte waterspeeltuin, een buiten spray park, diverse speeltuinen over het park gelegen, kinderbioscoop, airtrampoline, midgetgolfbaan, tennis- en voetbalveld en in de vakantieperiodes is er altijd animatie. Lekker ontbijten, lunchen en dineren kan in het sfeervol ingerichte Strand Café DOK met diverse loungehoeken en een groot (dak)terras wanneer het mooi weer is. Een avondje tapas eten? Dat kan in restaurant ZILT, gelegen op de 1e etage van het centrumgebouw. Het gezellige dakterras van ZILT biedt uitzicht op de duinen.

Contact Gegevens

0111-468282

info@strandparkdezeeuwsekust.nl

http://www.strandparkdezeeuwsekust.nl/nl/


Openingstijden

Maandag:
08.00 tot 20.00
Dinsdag:
08.00 tot 20.00
Woensdag:
08.00 tot 20.00
Donderdag:
08.00 tot 20.00
Vrijdag:
08.00 tot 20.00
Zaterdag:
08.00 tot 20.00
Zondag:
08.00 tot 20.00