Strandpaviljoen Zuid Zuid West

Het strand, geen betere plek om tot rust te komen

Strandpaviljoen Zuid Zuid West

Strand Renesse West 2, Renesse

  • photo

Over Strandpaviljoen Zuid Zuid West

Strandpaviljoen Zuid-Zuid-West is een uniek strandpaviljoen gelegen aan de duinen van Renesse met een schitterend uitzicht. Voor de zakelijke markt zijn er bij Zuid-Zuid-West verschillende mogelijkheden, op maakt gemaakt aan de wensen van de klant.

Vergaderen
Vergaderen in een ontspannen sfeer, een presentatie houden over een bepaald product of innovatie, praten en luisteren naar elkaar, maar daarna ook de mogelijkheid actief bezig te zijn op het strand en aansluitend een barbecue of diner. Bij Strandpaviljoen Zuid-Zuid-West is alles mogelijk het gehele jaar rond. Een inspirerende omgeving, waarin je je los kunt maken van alledaagse dingen. Een gezellig, warm strandpaviljoen om naast de vergadering, ook heerlijk te kunnen ontspannen en te genieten van alles wat wij u kunnen bieden.

Faciliteiten
Het paviljoen kan omgetoverd worden tot een gepaste ruimte voor iedere gelegenheid. Bij Zuid-Zuid-West is het mogelijk om complete arrangementen te boeken, inclusief lunch, brunch, diner of barbecue, drankje, zaalverhuur, beamer, geluid en actief programma op het strand. Voor meer informatie of een op maat gemaakt arrangement kunt u contact opnemen via 06-29010027 of kunt u mailen naar: info@zuid-zuid-west.nl

Contact Gegevens

0111-461568

info@zuid-zuid-west.nl

www.zuid-zuid-west.nl

https://www.facebook.com/zzwrenesse/?fref=ts

@https://twitter.com/zzwrenesse


Openingstijden

Vrijdag:
11.00 tot 19.00
Zaterdag:
11.00 tot 19.00
Zondag:
11.00 tot 19.00