Openingstijden
Openingstijden onbekend
zondagOp afspraak
maandagOp afspraak
dinsdagOp afspraak
woensdag11:00 - 17:00
donderdag11:00 - 17:00
vrijdag11:00 - 17:00
zaterdag11:00 - 17:00

Over Chiquekik fashion & Esigwereld Vapeshop

Welkom bij Chiquekik fashion and more & Esigwereld Vapeshop!

Het leukste winkeltje van Renesse is meer dan wat het lijkt. Twee winkels in één. SINCE 2007 En nog altijd op de Zoom 14, het gezelligste straatje van Renesse.

Wij verkopen als Esigwereld Vapeshop alle benodigdheden voor Elektronische sigareten. Bij ons vind je de smaakvolste e-liquids, mooie beginner sets met de daarbij behorende professionele uitleg om te stoppen met roken. Voor de echte dampers nieuwste modellen MOD’s , atomizers, RTA’s , wikkel en wick materiaal gereedschappen, opladers, batterijen in alle maten en altijd een deskundig advies. Wees welkom en bekijk onze e-liquid menu kaart.

In Chiquekik- Fashion and more

Groot aanbod in de leukste Dames mode en Accessoires. Heerlijke korte broeken van o.a. Place du Jour. De welbekende “touw” broek waar alle dames voor terug komen ieder jaar weer. De warmste sjaals en mutsen van LOT83 en I'Dutch. De leukste tassen van I'm Dutch. Softshell en winterjassen van NAVAHOO en MARIKU Jurkjes, bloesjes, broeken, tunieken, tassen en accessoires. Bij ons vind u altijd een heerlijke outfit !

In het seizoen april t/m oktober 7 dagen per week geopend. Maar ook tijdens de wintermaanden november/maart kan u 4 dagen per week bij ons terecht van Woensdag t/m Zaterdag

Bij “de Meiden”bent u altijd welkom. Tot ziens.


Deel deze pagina: