Welkom in Renesse

Welkom in Renesse

Welkom in Renesse

Welkom in Renesse, een van de meest populaire vakantiebestemmingen aan de Nederlandse kust. Dat is niet verwonderlijk, gezien de ligging. Je vindt hier lange stranden met prachtige duinen, bosgebieden, polders en natuurlijk de altijd aanwezige zee. En als ergens de zon schijnt in Nederland, dan is dat vrijwel altijd ook (soms zelfs alleen) in Renesse.

Er staan circa 1500 inwoners ingeschreven in Renesse. In de drukste weken van het seizoen komen daar tienduizenden gasten bij en dan hebben we de dagjesmensen niet meegerekend. Het dorp is volledig op deze grote populariteit ingesteld. Je kunt er dan ook op rekenen dat de gastheren en –dames er alles aan zullen doen om het je naar de zin te maken!

Een verblijf in Renesse kun je net zo afwisselend maken als je zelf wilt. Dat begint al met je overnachting: je hebt de keuze uit luxe hotels, gezellige familiecampings, comfortabele pensions en met je tentje bij de boer. In het lange vakantieseizoen is er in het dorp van alles te beleven en te doen. Via deze site kun je daar van alles over vinden.

Zoek je juist de rust en ruimte, dan kun je die in de directe omgeving al vinden. Ook in het hoogseizoen zijn er rustige stranden te vinden. Je kunt heerlijk fietsen door de polders en de dorpjes op Schouwen-Duiveland hebben elk hun eigen charme. Zierikzee, met zijn middeleeuws stratenpatroon, monumenten en winkeltjes, mag je eigenlijk niet missen.Renesse ligt bovendien heel centraal tussen de Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden, met Antwerpen, Gent en Brugge op ongeveer een uur rijden.
We wensen je een prettig verblijf in Renesse toe en hopen je vaker te kunnen verwelkomen,

De ondernemers van Renesse