Transportbedrijf Bouwman

Het transportbedrijf in Zeeland

Transportbedrijf Bouwman

Transportbedrijf Bouwman

Transportbedrijf Bouman is al sinds 1932 het transportbedrijf in Zeeland. Ook voor kraanverhuur bent u bij ons aan het juiste adres.

Contactgegevens

Duinzoom 7
4325 HA Renesse
0111-461215

bouwman-martin@zeelandnet.nl
http://www.bouwmantransport.nl/

Bouwman in Renesse

Dit in 1932 begonnen familiebedrijf heeft zijn basis in het Zeeuwse Renesse. Hier begon in 1932 I.L. Bouwman met zijn eerste transport werkzaamheden. Later werd hij opgevolgd door zijn zoon E.H. Bouwman die het bedrijf verder uitbouwde met onder andere kraanverhuur en de handel in los gestorte goederen (zand, grond, gebroken puin e.d.).

Inmiddels staat het bedrijf onder leiding van de 3e generatie, I.L. Bouwman. Het dienstpakket dat wordt verleend heeft nog steeds als basis de werkzaamheden die van oudsher werden ondernomen aangevuld met een aantal nieuwe diensten. Zo is er in de loop der jaren geïnvesteerd in onder andere vacuümapparatuur, sloophamers, sloopsorteer grijpers en kunststof rijplaten voor de verhuur.

Het huidige bestand aan bedrijfsmiddelen bestaat uit 2 midikranen (8 ton), 1 minikraan (3,5 ton), rupsdumper, haakarmwagen met een autolaadkraan, een oprijwagen, en een dieplader. Verder is er een groot arsenaal aan uitrustingstukken voor de diverse kranen.