Openingstijden
Openingstijden onbekend
zaterdagOp afspraak
zondagOp afspraak
maandagOp afspraak
dinsdagOp afspraak
woensdagOp afspraak
donderdagOp afspraak
vrijdagOp afspraak
Prijzen

Per gezin

29,50

Over Strandsafari NME

Ga je mee op strandsafari?

Een onvergetelijke ervaring voor de hele familie
De strandsafari is een super leuke activiteit om met je gezin te beleven. Samen ga je op zoek naar onderwaterschatten. Dit doen we met een groot sleepnet waar de kinderen zelf een trek mee mogen maken. Na het vissen gaan we onderzoeken wat we gevangen hebben. Ook gaan we op het strand zelf op zoek naar mooie schelpen, aanspoelsels en leuke beestjes. De niet-natuurlijke materialen (plastic en ander zwerfafval) verzamelen we apart in een zakje en gooien we weer netjes in de prullenbak. Een leuke maar ook leerzame activiteit. Wij zorgen voor zoekkaarten, bakken, loeppotjes etc. en begeleiden de activiteit met ons strandteam.
Waarom meedoen?
Leuk om samen met je kinderen te ontdekken wat er allemaal leeft op en om het strand. Er gaat een nieuwe wereld voor jullie open…
Kosten
We willen de safari graag betaalbaar houden voor iedereen, daarom rekenen we een all-in prijs per familie van 29,50 euro.
Wat we vangen?
Als we geluk hebben vangen we zeesterren, kleine inktvisjes of misschien wel een zeepaardje. Wat we vaak vangen zijn visjes, krabben, heremietkreeftjes, slangsterren, schelpdieren en zeewier . Natuurlijk zetten we alle diertjes weer terug in het water!
Wanneer?
Wil je ook mee op strandsafari? Kijk wanneer we weer op pad gaan en meld je direct aan: nmeschouwenduiveland

Deel deze pagina: