Kantje La Vantje Beach Soccer gaat GROOT dit jaar!

15 Mai 2024

Raad eens, strandliefhebbers en voetbalfanaten? 

De zanderige kusten van Renesse worden binnenkort een stuk levendiger met de BeNeLeague die een sprong maakt tijdens ons jaarlijkse Kantje La Vantje Beach Soccer toernooi.

De samenwerking is tot stand gekomen, nadat Beach Soccer Zeeland in 2023 heeft deelgenomen aan het toernooi en er tijdens dat toernooi gesproken is over een mogelijke Eredivisie speelronde in de toekomst. Dit kwam sneller als verwacht toen de plannen voor 2024 gemaakt werden en Veli Eryürük van Beach Soccer Zeeland en Andrey Derzhavets van Kantje La Vantje contact met elkaar hadden.

Veli is namelijk één van de organisatoren van de BeNeLeague Beach Soccer, samen met leden van enkele andere teams vanuit Nederland en België en een aantal scheidsrechters. De BeNeLeague is ontstaan, omdat de Beach Soccer Bond Nederland en de Belgische Bond in België geen volwaardige competitie meer aanbieden. Meerdere teams willen gedurende de hele zomerperiode met de sport bezig zijn én competitie spelen op een zo hoog mogelijk niveau. We zijn blij dat we dit kunnen bieden aan de teams die graag willen. Laten we samen het Beachsoccer-vuur verspreiden en golven maken!

Lees ook stuk; PZC BeNeLeague Renesse
Lees ook; KNVB BeNeLeague Renesse

 

 


Diese Seite teilen: