Het Transferium

In het Transferiumgebouw vind je openbare toiletten.

Naast het Transferium ligt de Tuin van Renesse. Een heerlijke plek om even te ontspannen. Maak een leuke foto van de grote strandstoelen die in de tuin staan!

Bij diverse ondernemers op het Transferium en in het dorp zijn fietsen en bolderwagens te huur.

Wil je een keer iets bijzonders, neem dan de New York Taxi die in Renesse gevestigd is. Deze originele Yellow Cabs en stretch-limo’s zijn regelrecht uit New York geïmporteerd. NYT rijdt tegen vaste tarieven het hele jaar door: 0111-464646.

En dan is er nog ’t Boemeltreintje dat in juli en augustus op woensdag rondritten door Renesse maakt van 30 minuten. ’t Boemeltreintje vertrekt vanaf het centrum van het dorp.

 

Parkeren

Om de strandovergangen, de recreatiebedrijven en het centrum van Renesse bereikbaar te houden, beschikt Renesse over een Transferium. Op dit grote terrein met 900 parkeerplaatsen kun je gratis parkeren. Het centrum ligt op 500 meter afstand. Ideaal dus om je bezoek hier te beginnen.

 

Ontdek de BeachHub

Ook dit jaar rijdt de BeachHub camping- en badgasten van en naar de campings, de stranden, het dorp en naar het Transferium.
Gratis dienstverlening waarmee de (parkeer)druk op de stranden enorm afneemt en die door gasten zeer positief ervaren en gewaardeerd wordt.

Tussen half mei en eind oktober kun je met de BeachHub bussen gratis reizen van en naar de verschillende stranden. 2 lijnen zijn zo ingericht dat de reiziger bijna overal gratis terecht kan komen binnen onze regio.
Vanaf het busstation van het Transferium vertrekken ook de reguliere lijndiensten met diverse bestemmingen.

De Beachhub rijdt
• 9 t/m 12 mei (Hemelvaart)en 18 t/m 20 mei (Pinksteren)
• 25 mei t/m 30 juni, iedere zaterdag en zondag
• 6 juli t/m 1 september, iedere dag
• 7 september t/m 13 oktober, iedere zaterdag en zondag tot 17.55 uur
• 19 t/m 27 oktober (herfstvakantie) tot 17.55 uur

U kunt gebruik maken van gratis vervoer van het Transferium naar de stranden (en terug).
Benut deze milieuvriendelijke en duurzame oplossing! Goede reis gewenst!

Bekijk de buslijnen op de kaart

inclusief live-locatie (indien beschikbaar) van de BeachHub!