Öffnungszeiten
Geschlossen - Öffnet um 08:00
Dienstag08:00 - 19:00
Mittwoch08:00 - 19:00
Donnerstag08:00 - 19:00
Freitag08:00 - 19:00
Samstag08:00 - 19:00
Sonntag08:00 - 19:00
Montag08:00 - 19:00
Kosten

Gratis toegankelijk

0,00

Über Kabouterbos Renesse

In het kabouterbos vindt u een wandelroute speciaal voor jonge kinderen tot en met 8 jaar. Op de receptie van Fletcher Landgoed hotel Renesse kunt u een routekaart en een puntmuts gratis ophalen. Let wel op; dit is niet op het kasteel. Overigens zijn de routekaarten ook beschikbaar bij verschillende winkels, hotels en campings. Laat je fantasie de vrije loop. Door onderweg liedjes te zingen en kabouterverhalen te vertellen, ga je op zoek naar de kabouters, en dat is leuk! Een echt lowbudget uitje en ook een heel leuk idee voor bijvoorbeeld een kinderfeestje.
  • meer dan 50 kabouterlocaties op de route!
  • Kabouterroute: plezier voor jong en oud
  • Gezellig met het gezin er op uit
  • Voldoende parkeer gelegenheid
  • 365 dagen toegankelijk
Het verhaal gaat dat de kabouters ‘s nachts tot leven komen en het landgoed bewonen. Tringel met de kabouterbel en probeer ze onderweg allemaal te vinden! Je vindt de kabouters langs het pad maar ook dieper in het bos, het is echter de bedoeling dat er niet van het pad afgeweken wordt. Het kabouterbos in Renesse is 365 dagen per jaar toegankelijk.
 
Geocaching We hebben sinds enkele weken ook cache's toegevoegd in ons Kabouterbos. Het is de hobby van Steijn en zijn opa. Hieronder een korte toelichting van Steijn.
 
Ik ben Steijn Lodewijk en doe Geocaching samen met mijn opa Rini Bezuyen. Ik ben 11 jaar en Geocaching is een van mijn grootste hobby's. Wij besloten 2 caches neer te leggen in het Kabouterbos, want hoe leuk is het om andere mensen deze route ook te laten zien?! Op het pad liggen er twee verstopt, met de geocaching app kun je ze zoeken en vinden. Veel Succes!    
   
Doneren om het Kabouterbos in stand te houden? scan de QR-code!
Heeft u vragen of opmerkingen over het Kabouterbos? Mail ze naar marketingrenesseaanzee.nl

Diese Seite teilen: