Renesse Zien & Doen KabouterBos Renesse
Beschikbaarheid
Het gehele jaar

Geen tijden beschikbaar

Prijzen

Routekaart

€ 1.00

Over KabouterBos Renesse

In het kabouterbos vindt u een wandelroute speciaal voor jonge kinderen tot en met 8 jaar. Om de weg te vinden op het landgoed, kun je een routekaart en een puntmuts kopen op de verschillende verkooppunten, waarna je kleintje als kabouter op pad kan.
Laat je fantasie de vrije loop. Door onderweg liedjes te zingen en kabouterverhalen te vertellen, ga je op zoek naar de kabouters en dat is leuk! Een echt lowbudget uitje en ook een heel leuk idee voor bijvoorbeeld een kinderfeestje.

Het verhaal gaat dat de kabouters ‘s nachts tot leven komen en het landgoed bewonen. Tringel met de kabouterbel en probeer ze onderweg allemaal te vinden!

Je vindt de kabouters langs het pad maar ook dieper in het bos. Het is echter bedoeling dat er niet van het pad afgeweken wordt.

Op de route vind je meer dan 50 kabouterlocaties, waar je tussendoor lekker kunt picknicken, bijvoorbeeld in de slottuin of een van de andere prachtige veldjes waarover het landgoed beschikt.

Het kabouterbos in Renesse is 365 dagen per jaar toegankelijk en er is voldoende parkeergelegenheid. Kortom een gezellig uitje voor het hele gezin.

Routekaart
De routekaart schaf je eenvoudig aan bij één van de bedrijven:

Fletcher landgoed hotel Renesse
Stoofwekken 5
4325 BC Renesse

Life & Garden
Korte moermondseweg 1
4325 LA Renesse

Camping Julianahoeve
Hoogenboomlaan 42
4325 DM Renesse

Ons kabouterbos is volledig opgezet door vrijwilligers; wilt u ons financieel steunen; scan dan deze QR code en u kunt een klein bedrag aan ons overmaken.

QR-code kabouterbos