Kom naar Renesse

Want Renesse heeft het. De leukste gezinscampings met lange glijbanen en coole animatieprogramma’s. Hotelkamers waar je de zee hoort ruisen en luxe bungalows waar je de herten in je eigen tuin ziet. Beachy B&B’s met een Zeeuws ontbijtje in de tuin zijn ook een mogelijkheid.

In het dorp verwennen we je graag met een stukje culinair genot in Zeeuwse sferen. In de zomermaanden kun je genieten van de lekkerste ijsjes en op de wat koudere dagen geniet je van een heerlijke kop koffie of warme chocomelk. Ga zitten op een van de vele verwarmde terrassen en vier je vakantie tot in de late uurtjes. De winkels heten je welkom en laten je graag de laatste trends zien. Een hippe strandjurk scoren, een surfboard voor de kids of een warme trui voor de wat koudere strandwandeling. In de diverse woonwinkels kun je jezelf volop laten inspireren voor de laatste hippe trends.
Een eerlijk stuk vlees koop je hier gewoon nog bij de slager. Net als brood en de Zeeuwse bolus bij de ambachtelijke bakker.

s’ Avonds geniet je samen van een prachtige zonsondergang op het strand. Maak een selfie met een drankje in de hand bij een van de vele strandpaviljoens langs de kust van Renesse. Samen proosten op je strandvakantie in Renesse.

Wil je in of rond het dorp overnachten? bekijk hier de mogelijkheden via Zoek en Boek.

Filters


Waar
Categorie
Prijzen

0 Resultaten