Om de strandovergangen, de recreatiebedrijven en het centrum van Renesse bereikbaar te houden, beschikt Renesse over een Transferium. Op dit grote terrein met 900 parkeerplaatsen kun je gratis parkeren. Het centrum ligt op 500 meter afstand. Ideaal dus om je bezoek hier te beginnen.

Tussen half mei en eind september kun je met de BeachHub bussen gratis reizen van en naar de verschillende stranden van de groen-blauwe oase. 3 lijnen zijn zo ingericht dat de reiziger bijna overal gratis terecht kan komen binnen onze regio.
De BeachHubHopper is een taxibusje op afroep tussen 10.00 en 18.30 uur vanaf verschillende extra haltes. Deze kan gereserveerd worden via het telefoonnummer 0111-651212.
Vanaf het busstation van het Transferium vertrekken ook de reguliere lijndiensten met diverse bestemmingen.

U kunt gebruik maken van gratis vervoer van het Transferium naar de stranden (en terug).
Benut deze milieuvriendelijke en duurzame oplossing! Goede reis gewenst!

Vanaf het Transferium rijden de BeachHub bussen met 3 vaste lijnen:

In het Transferiumgebouw vind je openbare toiletten.

Naast het Transferium ligt de Tuin van Renesse. Een heerlijke plek om even te ontspannen. Maak een leuke foto van de grote strandstoelen die in de tuin staan!

Bij diverse ondernemers op het Transferium en in het dorp zijn fietsen en bolderwagens te huur.

Wil je een keer iets bijzonders, neem dan de New York Taxi die in Renesse gevestigd is. Deze originele Yellow Cabs en stretch-limo’s zijn regelrecht uit New York geïmporteerd. NYT rijdt tegen vaste tarieven het hele jaar door: 0111-464646.

En dan is er nog ’t Boemeltreintje dat in juli en augustus op woensdag rondritten door Renesse maakt van 30 minuten. ’t Boemeltreintje vertrekt vanaf het centrum van het dorp.