Over Renesse Aan Zee

Dit is de officiële website van Renesse. Gemaakt voor jou, door de ondernemers van Renesse, om jou te inspireren en je uit te nodigen om vakantie te vieren in ons mooie stranddorp aan de Nederlandse kust. De ligging van Renesse, direct aan zee is fantastisch! Je vindt hier lange stranden met prachtige duinen, bosgebieden, polders en natuurlijk de altijd aanwezig zee. Als de zon schijnt in Nederland, dan is dat vrijwel altijd ook (soms zelfs alleen) in Renesse.

Er staan circa 1500 inwoners ingeschreven in Renesse. In de drukste weken van het jaar komen daar tienduizenden gasten bij. De dagjesmensen niet eens meegerekend. Het dorp is volledig op deze grote populariteit ingesteld. Je kunt er dan ook op rekenen dat we als ondernemers en inwoners van Renesse er alles aan zullen doen om het je naar de zin te maken!

Een verblijf in Renesse kun je net zo afwisselend maken als je zelf wilt. Dat begint al met je overnachting: je hebt de keuze uit luxe hotels, gezellige familiecampings, comfortabele pensions en slapen met je tentje bij de boer. In het lange vakantieseizoen is er in het dorp van alles te beleven en te doen. Op deze site hopen we je te inspireren met talrijke tips en het tonen van ons aanbod.

Houd je van gezelligheid? Renesse heeft het! Maar het unieke is, zoek je juist de rust en ruimte, dan zit je hier ook goed. Zelf in het hoogseizoen zijn er rustige stranden te vinden. Je fietst in alle rust door de polders. Ieder dorpje heeft zijn charme. Zierikzee is dan een echte aanrader. Renesse ligt bovendien heel centraal tussen de Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden, met Antwerpen, Gent en Brugge op ongeveer een uur rijden.

We wensen je een prettig verblijf in Renesse toe en zien je graag terug!

De ondernemers van Renesse Aan Zee.