Renesse See & Do KabouterBos Renesse
Availabilty
Whole year

No times available

Prices

Routekaart

€ 1.00

About KabouterBos Renesse

In het kabouterbos vindt u een wandelroute speciaal voor jonge kinderen tot en met 8 jaar. Om de weg te vinden op het landgoed, kun je routekaart en een puntmuts kopen op de verschillende verkooppunten, waarna je kleintje als kabouter op pad kan.
Laat je fantasie de vrije loop. Door onderweg liedjes te zingen, en kabouterverhalen te vertellen, ga je op zoek naar de kabouters, en dat is leuk! Een echt lowbudget uitje en ook een heel leuk idee voor bijvoorbeeld een kinderfeestje.

Het verhaal gaat dat de kabouters ‘snachts tot leven komen en het landgoed bewonen. Tringel met de kabouterbel en probeer ze onderweg allemaal te vinden!

Je vind de kabouters langs het pad maar ook dieper in het bos, het is echter bedoeling dat er niet van het pad afgeweken wordt.

Op de route vind je meer dan 50 kabouterlocaties, waar je tussendoor lekker kunt picknicken, bijvoorbeeld in de slottuin of een van de andere prachtige veldjes waarover het landgoed beschikt.

Het kabouterbos in Renesse is 365 dagen per jaar toegankelijk en er is voldoende parkeergelegenheid. Kortom een gezellig uitje voor het hele gezin.

Routekaart
De routekaart schaf je eenvoudig aan bij één van de verkooppunten:

Fletcher landgoed hotel Renesse
Stoofwekken 5
4325 BC Renesse

Life & Garden
Korte moermondseweg 1
4325 LA Renesse

Camping Julianahoeve
Hoogenboomlaan 42
4325 DM Renesse