Opening hours
30 March 2024 to 14 September 2024
Closed - Opens 30 March 2024 at 14:00
MondayClosed
TuesdayClosed
WednesdayClosed
ThursdayClosed
FridayClosed
SaturdayClosed
SundayClosed
Prices

Vanaf prijs

17.50

About StoryTrail stadswandeling Vlissingen

Ooit was Vlissingen de thuishaven van kapers en piraten. Maar het was ook een stad van zeemansweduwen en kreupele matrozen. Hier woonden steenrijke kooplieden naast straatarme bootsjongens. Wat er allemaal gebeurde in die oude stad? Dat kan je in geuren en kleuren beleven tijdens de StoryTrail Theaterwandeling. 

Verhalenverteller Johannes is je ‘gids’. Samen met hem dwaal je door het Vlissingen van de 16e en de 17e eeuw. In het prachtige decor van de oude binnenstad kom je oog in oog te staan met de Vlissingers van toen. Je bewondert de vindingrijkheid van John Perry, bouwer van het oudste droogdok van Europa. Je vaart het zeegat uit met Bestevaer. Je weet met een oude boterschuit de Duinkerkers op de knieën te krijgen. En je beleeft het ware verhaal van de legendarische Flessendieven.  

 Johannes vertelt het verhaal van Vlissingen met vaart, humor en liefde voor de stad. Ga mee en beleef een heerlijk vertel-avontuur.     

Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/vlissingen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).


Share this page: