Opening hours
7 July 2022 to 18 August 2022
Closed - Opens Thursday at 19:00
FridayClosed
SaturdayClosed
SundayClosed
MondayClosed
TuesdayClosed
WednesdayClosed
Thursday19:00 - 21:15
Contact

About Zomeravond Beachvolleybal Toernooi Vlissingen, powered by Badkoerier

Lekker met vrienden, familie of collega's sportief bezig zijn met beachvolleybal en daarna op het paviljoen genieten van de zonsondergang met een heerlijk hapje en drankje. De hoofdsponsor is De Badkoerier, het toeristische magazine van Zeeland.

Maximaal 20 teams. Vol = vol. Wil je zeker zijn van een plaats? Geef je dan op bij Henriëtte via 06-28618623 (sms, app, bellen). Dit kan elke keer maximaal 1 week van tevoren.

Elke avond begint het toernooi om 19.00 uur en eindigt rond 21.00 uur. Vanaf 18.30 uur ontvangen we de teams op het strand.

• 1 niveau
• Teams bestaan uit maximaal 4 personen in het veld. Bij meer dan 4 personen ‘draai je in’. Je kunt je ook alleen opgeven, wij doen dan ons best je te plaatsen in een team. Je mag ook meedoen met een team van 2 of 3 deelnemers, maar je speelt dan wel gewoon tegen een team van 4 personen.
• Inschrijfgeld € 15,= per team.
• Leuk prijsje voor het winnende team

Adres: Boulevard Evertsen 1, Vlissingen. Zandpaviljoen Pier 7, Vlissingen
Parkeren: auto: gratis parkeren in de wijk achter de boulevard, betaald parkeren op de boulevard (beperkt aantal uren) / parkeerterrein Kenau Hasselaarstraat / parkeerterrein Nolle bij verkeerslichten; fiets: op de boulevard.


Share this page: