Opening hours
Closed - Opens at 09:00
Tuesday09:00 - 17:00
Wednesday09:00 - 17:00
Thursday09:00 - 17:00
Friday09:00 - 17:00
Saturday09:30 - 15:00
Sunday09:30 - 15:00
Monday09:00 - 17:00

About Camping De Brem

Op camping de Brem kunt u terecht voor:
 
- Ruime kampeerplaatsen (enkele met Privé Sanitair)
 
- Luxe Hotel Lodges (Camping Hotel)
 
- Luxe Lodges en Chalets
 
- Verhuur van Vakantiebunaglows
 
 
Het dorp Renesse ligt op een afstand waarvan het bruisen niet hoorbaar is. De branding van de zee daartegen ligt hoorbaar dichterbij. Zo voorziet het, in de zon, achter de duinen en op veilige afstand van het dorp, in alle facetten voor een onvergetelijke gezinsvakantie. Omdat Camping de Brem heel graag en met volle inzet familiecamping is, worden (ongehuwde) jongeren onder de 21 zonder ouder(s) of verzorger(s) niet toegelaten.
 
Vakantie is lekker uitrusten en heerlijk eten. Om hierin te voorzien vindt u op Camping de Brem het fijne Restaurant SMAEK. Verse gerechten als pizza’s, heerlijke salades, verse Zeeuwse specialiteiten en ook genoeg andere gerechten voor een eerlijke prijs! Ook vindt u naast de Camping een uitgebreide supermarkt voor bijvoorbeeld overheerlijke verse broodjes.
 
Als ouder wil je ook graag op avontuur met je kind en tegelijkertijd kunnen genieten van het strand en de prachtige omgeving. Daarom worden er in het hoogseizoen wekelijks leuke gezinsactiviteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld schat zoeken voor ouder en kind en nog veel meer!
 
Als u op vakantie gaat bij Camping de Brem kunt u kiezen voor een luxe bungalow, mooi chalet of ruime kampeerplaats. Niet dat de kinderen daar veel zullen zijn. Zes dagen per week, elke ochtend, middag en avond, organiseert het professionele Kids & Co team allerlei activiteiten voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar. En uiteraard komen Loeloe en Tijger ook regelmatig op bezoek! Voor de oudere jeugd worden er sport en doe-activiteiten georganiseerd.
 
Animatie op Camping de Brem richt zich niet alleen op uw kinderen, ook voor ouders is er genoeg te doen. Terwijl uw kinderen zich vermaken met het Kids & Co team kunt u genieten van workshops en andere activiteiten zoals bijvoorbeeld heerlijke proeverijen, bingo, optredens van fantastische artiesten en nog veel meer! U kunt in het seizoen elke week genieten van live muziek!
 
 
Camping de Brem is het gehele jaar geopend.

Share this page: