Renesse Explore Renesse Esprit Renesse
Availabilty
Whole week

Now open

Mon

09:30 - 18:00

Tue

09:30 - 18:00

Wed

09:30 - 18:00

Thu

09:30 - 18:00

Fri

09:30 - 18:00

Sat

09:30 - 18:00

Sun

11:00 - 18:00

Prices

Not applicable

About Esprit Renesse

Als internationaal modemerk biedt Esprit sinds 1968 stijlvolle mode en een hoogwaardige kwaliteit. Internationale designers brengen de charme en energie van het merk tot leven met inspirerende collecties voor dames & heren. Van hedendaagse en relaxte casual styles tot de perfecte jurk voor een heel bijzonder moment, voor business of voor vrije tijd. De nieuwe collecties zijn geïnspireerd door de thema’s, kleuren en modellen van de internationale fashion shows. De Esprit Denimcollectie zet de standaard wat betreft kwaliteit, wassingen en afwerking. Accessoires en schoenen vullen de collecties aan en verzekeren onze klanten van de perfecte look, voor welke gelegenheid ook.

‘SHOPPEN OP AFSPRAAK’ & ‘CLICK & COLLECT’

Beste klant,

We mogen weer meer klanten ontvangen in onze winkels! Ben je benieuwd naar onze nieuwe collectie en kan je niet wachten om opnieuw bij ons te shoppen? Plan dan nu je persoonlijke afspraak in.

*Wij volgen alle aanbevelingen van het RIVM en hanteren versterkte hygiënemaatregelen, zodat je veilig bij ons kan winkelen.

‘SHOPPEN OP AFSPRAAK’ Zin om vrijblijvend de winkel te bezoeken en even lekker rond te kijken? Bel ons gerust om af te spreken of maak gebruik van deze link en plan alvast je bezoek online.

‘CLICK & COLLECT’ Iets leuks gezien in onze etalages? Of via onze Instagram of FaceBook pagina? Reserveer dan alvast het artikel. Wij hangen het voor je apart of pakken het voor je in zodat je het zo kunt ophalen in jouw favoriete winkel.

 

Wij zijn te bereiken van maandag t/m zaterdag tussen 10.00-17.00uur op telefoonnummer 0111-851295.

Wij hopen je snel te horen of te zien!

Team ESPRIT RENESSE

volg ons ook op Instagram @EspritZeeland of FaceBook EspritZeeland