Renesse Explore Renesse S-Goods Renesse
Availabilty
Friday, Saturday, Sunday

Closed

Fri

11:00 - 17:00

Sat

11:00 - 17:00

Sun

12:00 - 16:30

Prices

Not applicable

About S-Goods Renesse

S•Goods heeft als motto: “Liever tien merken goed presenteren, dan twintig merken minder goed”. Dat betekend dat S•Goods kiest voor een breed assortiment per merk met goede voorraden en voldoende keuze voor de consument. Zo werken wij intensief samen met topmerken als Nike, Adidas, Puma, New Balance, Skechers, Timberland, Vans, Reef, Australian, Teva, O’Neill, Merrell en Brunotti.

S•Goods heeft de grootste keuze in sneakers en casualschoenen van Schouwen-Duiveland: tien verschuifbare schoenenwanden van maar liefst 15 meter breed en 2,80 meter hoog vol met Nike en Adidas sneakers in maat 35.5 t/m 49.5 en daarnaast een schoenenwand van 15 meter op de bovenverdieping met sneakers, casual- en wandelschoenen van Australian-Footwear, O’Neill, New Balance, Puma, Vans, Merrell en Timberland van maat 36 t/m 50.

Daarnaast is er een ‘kidscorner’ gecreëerd, die gemakkelijk te bereiken is met de kinderwagen. In deze corner zijn de volgende artikelen te vinden: sneakers in maat 17 t/m 35 van Nike, Adidas, Puma en Skechers, sandalen en teen-slippers van Teva, Reef, Adidas en Nike en sportieve vrijetijdskleding waaronder shorts, pants, tees en hoodies van Nike, Adidas en Puma in maat 110 t/m 176.

Op de begane grond kunnen dames, heren en kinderen hun harten op halen, vanwege een enorm keuze in beach-, swim- en casualwear in de vernieuwde Brunotti shop. In deze shop zijn: walk-, zwem- en boardshorts, bikini’s, badpakken, t-shirts, polo’s, hoodies, crewnecks en softshell jassen voor dames, heren en kinderen te verkrijgen.

In de ronding op de parterre is sportieve vrijetijdskleding, waaronder tees, shorts, pants, hoodies, crewnecks en jackets voor dames en heren te vinden van o.a. Nike, Adidas, Puma en Vans in maat XS t/m 3XL.

In een badplaats als Renesse mogen slippers natuurlijk niet ontbreken. Naast de slippers in de kidscorner is er een slipperwand van maar liefst 10 meter breed gecreëerd. Hier worden slippers en sandalen aangeboden van top-merken waaronder Reef, Teva, Brunotti, Australian-Footwear, Skechers, Nike en Adidas.

Benieuwd naar de rest van onze collectie?
Neem even een kijkje op onze website: s-goods.nl en kom gezellig langs in onze winkel.

Zon, zee, strand, vakantie & fun in Renesse